Turn-key
Onze oplossingen kunnen kant en klaar opgeleverd worden.
Ons aanbodContact

Turn-Key

Complete oplossing van begin tot eind

In 2023 wil Nederland dat 16% van alle energie, uit duurzame energie bestaat. Wij kunnen u daarbij helpen. U heeft de waterlocatie, wij hebben het eiland.

Voor deze service werken we samen met onze geselecteerde partners.

 

Wat kunnen wij u leveren?

  • Optimale opbrengst
  • SDE+ aanvraag
  • Locatieverkenning
  • Volledig ontzorgd
  • Indicatie opbrengst
  • Oplevering
  • Optimal Solar Tracking (OST)
  • Weather Risk Management (WRM)

Floating Solar turn-key oplossing

Meer opbrengst

Door middel van de Optimal Solar Tracking-technologieën (OST) kan het drijvende zonne-eiland  meer rendement leveren.

Statische zonnecentrales zijn maar een beperkt gedeelte van de dag optimaal gericht naar de zon. In de zomer, kunnen de zonnepanelen op de daken temperaturen van 65 graden Celsius bereiken.

Er is rendementsverlies door de hoge warmte. Het tegenovergestelde blijkt waar. De ideale temperatuur is 25 graden. Dit geeft een verkoelende werking en kunnen de panelen optimaler energie genereren.

Locatieverkenning

Samen met u gaan we kijken wat de beste locatie is, wat betreft ligging en aansluiting op het net. Daarbij ook rekening houdend met de andere wateractiviteiten en bestemmingen.

Volledig ontzorgd

U heeft de waterlocatie, wij hebben het eiland.

Uw wensen en doelstellingen verwerken wij in het eiland. Niet alleen binnen het systeem zelf, maar ook flexibiliteit bij financieringsmogelijkheden en het onderhoudsmodel. Heeft u behoefte aan meer informatie over de zaken die we u uit handen kunnen nemen? Stuur ons een e-mail en u ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Indicatie opbrengst

Op basis van de locatieverkenning doen wij een voorstel over het systeem voor de drijvende zonnecentrale. Daarnaast wij geven een indicatie van de opbrengst en een investeringsindicatie.

SDE+ aanvraag

Het proces van de subsidie aanvraag vereist een secure aanpak en ervaring met alle proces stappen. Onze ervaring met dit proces bevordert het slagingspercentage van de aanvraag. Dit ligt volledig in handen van Floating Solar.

Weather Risk Management

Golven van 1,5 meter hoogte, windkracht 12; dit zijn weersomstandigheden die in Nederland voorkomen.

De Floating Solar zonnecentrale is zo gemaakt dat die hier tegen bestemd is. Dit kan door middel van de WRM-functionaliteit, net zo goed als het eiland meedraait met de stand van de zon kan het eiland zich ook precies aanpassen op slechte weersomstandigheden om de invloed van de wind en golven te beperken.

Neem contact op

Adres

Floating Solar BV
Remmerden 23
3911 TZ Rhenen

Telefoonnummer

E-mailadres

Pin It on Pinterest